petak, 3. prosinca 2010.

Prošireni stvarnosti TagCandy stvara virtualnu eksploziju okusa

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/03/augmented-reality-tagcandy-creates-a-virtual-taste-explosion/:
Većina prošireni stvarnosti primjene ovih dana mogu biti vizualne sebe, ali to je teško jedina vrsta prošireni stvarnosti je to moguće, kao što u potpunosti potvrđuje ovo tzv TagCandy uređaj izgradili Yasuaki Kakehi od Keio University. Kao što možete vidjeti gore, sastoji se od prilično velikih baza koja broji redovito lizalica, koji ne samo da ga čini lako držati slatkiša, ali koristi kostiju provođenja tehnologije proizvoditi različite zvukove u rasponu od gazirana soda za vatromet. Naravno, to je samo koncept, i još nešto od radova u tijeku - očito buduće mogućnosti uključiti sposobnost to otkriti rezak uz sisanje, i sposobnost za kupnju i dijeliti različite "senzacije" na internetu. Šef na prošlost break to provjeriti na video.

Nastaviti čitanje prošireni stvarnosti TagCandy stvara virtualnu eksploziju okusa

Prošireni stvarnosti TagCandy stvara virtualnu eksploziju okusa prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 3. prosinca 2010 01:01:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink DVICE | izvor DigInfo TV | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar