petak, 3. prosinca 2010.

HTC odgovara na HD7 izvješća smrti grip, kaže da neki signal pad je 'nezaobilazan'

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/03/htc-responds-to-hd7-death-grip-reports-says-some-signal-drop-is/:
Oh boy. Mi zapravo bih prešao izvješća koja HTC HD7 pati od "smrti hvat" pitanje prošlog tjedna, jer mislim da je bilo dobro dokazano da možete dobiti gotovo bilo koji telefon da ispadne neki signal ako ga držite točno pravo, ali očito uzbuđenje je stečen dovoljno glasno da zasluga službeni HTC odgovor. Evo izjava, poslana Computer Weekly:
Kvaliteta u industrijski dizajn od ključne je važnosti za HTC. Da bi se osigurala najbolja moguća jačina signala, antene su smještena na području najmanje vjerojatno da će biti pokriven osobe lice ili ruke dok je telefon u upotrebi. Međutim, neizbježno je da telefon jačinu signala će oslabiti malo kad pokrivena u cijelosti korisnika dlana i prstiju. Mi smo isprobati sve naše telefone opsežno i sigurni ste da pod normalnim okolnostima prijem snage i performansi će biti više nego dovoljno za rad telefona tijekom mreže pokrivenost je također primjerena.
Da, da gotovo zvuči točno kao što je Apple, rekao je tijekom svog iPhone 4 Antennagate konferenciji za novinare , ali da ima smisla - mi iskreno ne bi očekivati HTC reći ništa drugo, iako je John Gruber ističe da tvrtka rekao Wall Street Journal da je Apple recepciji su problemi "svakako nije uobičajena" u srpnju. Ali mi ga pronaći vrlo zanimljivo da HD7 jasno na temelju HTC HD2 , slušalica koji je izašao prije više od godinu dana i patio od sličnih izvješća recepcije pitanja. (U stvari, mjesto na XDA-programere u lipnju napomenuo da HD2 ima isti problem smrt držanje kao iPhone 4.) U svakom slučaju, mnogo problema Čini se da proizlaze iz činjenice da HD2 / HD7 antena nalazi na dnu telefona, gdje je najveća vjerojatnost da će pokriveni od strane korisnika ruku, tako da izgleda kao konačan odgovor za vlasnike HD7 je poznata jedna: ti si drži krivo . Video nakon pauze.

Nastaviti čitanje HTC odgovara HD7 prianjanje izvješća smrti, kaže da neki signal pad je 'nezaobilazan'

HTC odgovara na HD7 prianjanje izvješća smrti, kaže da neki signal pad je 'nezaobilazan' dio prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 3. prosinca 2010 10:17:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Daring Fireball | izvor Computer Weekly | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar