petak, 3. prosinca 2010.

Samsung prodaje milijun galaksija Tab jedinica, baca Android stranka slaviti

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/03/samsung-sells-one-million-galaxy-tab-units-throws-an-android-pa/:
Pitate se koliko dobro će učiniti ako tableta pokupila i prodali po sve četiri glavne prijevoznicima u Americi? Mi još uvijek čekamo za razgradnju unutar naših granica, ali tu je teško sumnje da je bez presedana prijevoznik aranžman je pomogao Samsung uzdrmati svoje procjene o Galaxy Tab prodaje. Navodno, odijelo je upravo prošlo milijun znak u globalnom prodajom od 7-inčni Android tableta, ali Informacije Tjedan je brzo ukazati na to da Sammy nije jasno o tome da je jedinica u prodajni kanal ili jedinica u rukama potrošača. Bilo kako bilo, milijun je ništa za rugati se nekome, pogotovo kada uzmete u obzir da su samo 600.000 je prodano od 22. studenog. Tvrtka je sada u nadi da će kretati od 1,5 milijuna 'em do kraja godine, i dok je to još uvijek dobro kratko procijenjenih sedam milijuna iPads koje su prodane do sada, to je stopa prodaje da smo sigurni da nitko na Samsung kvetching o tome.

Samsung prodaje milijun galaksija Tab jedinica, baca Android stranka slaviti prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 3. prosinca 2010 11:04:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Android Zajednice | izvor Chosun Ilbo , Informacije Tjedan | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar