petak, 3. prosinca 2010.

Kineski putnički vlak dostigne 302mph, tvrdi brzinski rekord za vlakove neizmjenjenom

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/03/chinese-passenger-train-reaches-302mph-claims-speed-record-for/:
Jeste li pronašli 262mph zapis koji Kina prikupila je tek prije dva mjeseca impresivan? Pa, dodati još jedan 40mph na taj broj, kao i danas Mićo je otkrio Kine tvrde da novi brzinski rekord za neizmjenjenom komercijalnih vlakova. Nova linija trenutno se testira između Pekinga i Šangaja je isporučeno um-savijanje 302mph (486kph) najveća brzina, koji se predviđa kako bi se smanjiti vrijeme putovanja između dva grada na pola, sve do samo pet sati. Kao i kod Šangaj-Hangzhou vezu koja održava rekord ranije, brzine sa stvarnim putnika na brodu vjerojatno će biti ograničena na umjerenije razine kad se to veze otvara u 2012, ali kineska vlada je cilj još uvijek da je čaroban 312mph (500kph) oznaka - - ovim tempom, oni bi trebali biti tamo do utorka.

Nastaviti čitanje kineski putnički vlak dostigne 302mph, tvrdi brzinski rekord za vlakove neizmjenjenom

Kineski putnički vlak dostigne 302mph, tvrdi brzinski rekord za vlakove neizmjenjenom prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 3. prosinca 2010 06:04:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Associated Press (PhysOrg) | izvor Vezane vijesti | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar