petak, 3. prosinca 2010.

Best Buy Mobile će ponuditi besplatno smartphone Android uglavnom, svaki dan u prosincu

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/03/best-buy-mobile-will-offer-free-smartphones-mostly-android-eve/:
Odmor duha nad u Best Buy zemljište mora značiti "uzimajući osloboditi od starih zaliha tako da je diskontiranjem." Droid Nevjerojatno i Xperia X10 su među Prijave će biti sadržanu u velikom prodavača prosinca mobilne prodaje, koji će uključivati nude se četiri slobodna telefona svaki dan (po jedan za svaki prijevoznik) po cijeni od 0 $ unaprijed i predmetom uobičajene dvije- godine ugovor. LG Optimus T i S Optimus također će dobiti svoj trenutak u središtu pozornosti ovog mjeseca, iako je popust ne postoji točno masivna kada uzmete u obzir da S počeo život koštaju 50 $ po ugovoru . Govoreći o S-branded Android telefone, nije to Best Buy da prvi iscurilo sljedeći Nexus ? Sada da 'd biti praznik ponuda vrijedi pričaju.

Nastaviti čitanje Best Buy Mobile će ponuditi besplatno smartphone Android uglavnom, svaki dan u prosincu

Best Buy Mobile će ponuditi besplatno smartphone Android uglavnom, svaki dan u prosincu prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 3. prosinca 2010 03:25:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar