petak, 3. prosinca 2010.

ThinkFlood je crvenih očiju univerzalni daljinski upravljač postaje web kompatibilan, ostavlja prošlost woes u prašini

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/03/thinkfloods-redeye-universal-remote-control-becomes-web-compati/:
Nakon što prolazi kroz neke grube puta sa svojim crvenih očiju mini dongle i radi pravo koje ih zamijeniti , ThinkFlood Čini se da je trčanje puna greda ispred još jednom. Naime, tvrtka je objavila da vlasnici crvenih očiju uskoro će imati mogućnost za postavljanje i kontrolu njihove udaljenim sustavima ravno iz njihovih računala ili mobilnog preglednika. Na mobilni ispred, naizgled app web čak će raditi na Android i BlackBerry uređaja, unatoč tome što je optimizirana za Safari na IOS-a - aludirati da ne vlasnicima iPhone možda mogao pustiti svoje telefone kontrolu više nego njihovi društveni život uskoro. Postavljanje mudar, web verzija također omogućava korisnicima da automatski uskladiti i premjestiti više gumba odjednom, plus dodijeliti naredbe na preko 70 + tipkovnica prečaci. U kombinaciji s mogućnošću da bi podešavanja pomoću miša na računalu je veći ekran, ugađati običaj crvenih očiju daljinski izglede pravedan je dobio beskrajno lakše - čujete da Harmony ? IOS app 2,0 update je sada također dostupan kao free 'Plus' skinuti u iTunes trgovini, a konačno podržava ipad je lijep ekran u bilo orijentacije. U smislu, to je dodatno potkrepljuju tableta je novu karijeru kao jumbo-zakopčane starkelja udaljeni od budućnosti, ali hej - nema trbušni grčevi ovdje.

Nastaviti čitanje ThinkFlood je crvenih očiju univerzalni daljinski upravljač postaje web kompatibilan, ostavlja prošlost woes u prašini

ThinkFlood je crvenih očiju univerzalni daljinski upravljač postaje web kompatibilan, ostavlja prošlost woes u prašini prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 3. prosinca 2010 10:41:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Marketwire | izvor Crvenih očiju | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar