petak, 3. prosinca 2010.

Polaroid je CES 2011 teaser savjeti na trenutak fotografiju je preporod

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/02/polaroids-ces-2011-teaser-hints-at-instant-photographys-rebirt/:

Tehnički govoreći, Polaroid instant fotografija vratio u ranije ove godine s uvođenjem 300 , ali svi znamo da je stvar zaboravljena čim je objavljen. Glasoviti kamera odijelo - unatoč tome što je ljuska od svoje bivše sebe - samo pao preslatko teaser u naš sandučić kako biste nas obavijestili o ekskluzivnom događaju da će biti agresivan na CES 2011 sljedećeg mjeseca. Slika koju vidite gore teško je iskrivljen, ali mi to učinili da vam dati bolju ideju o tome što se doista doći - osim ako to drsko obliku projektora, mi smo guessing to je neka vrsta nove generacije instant kameru . Utor na dnu definitivno pomogao nas gurnuti preko ruba, ali ako radije pokriti cijelu stvar u mistika i pogodite za sebe, un-doctored (ER, unmutilated) teaser je samo nakon pauze. Oh, i mi ćemo biti donosimo vam udarac-po-udarac na što je ovo stvar stvarno je 6. siječnja, nadamo se s Outkast blaring u pozadini.

Nastaviti čitanje Polaroid je CES 2011 teaser savjeti na trenutak fotografiju je preporod

Polaroid je CES 2011 teaser savjeti na trenutak fotografiju je preporod prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 2. prosinca 2010 18:08:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar