petak, 3. prosinca 2010.

Engadget Podcast Bingo dobiva app, nitko nije ozlijeđen osjećaje, jer smo svi izrađeni od gume

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/03/engadget-podcast-bingo-gets-an-app-nobodys-feelings-get-hurt-b/:
Oh, svakako, Funny-ha-ha. Tu je Engadget Podcast Bingo app dostupna sada, koja vam omogućuje da igrate igre bingo relevantan na vaš iPhone dok slušate Engadget , Engadget Mobile , ili Engadget HD podcasta pohranjene na telefonu, ili potok jedan live from tvoj računalo. To je puno viceva. Ali znaš što je stvar o humora? Svaki humor stvar je element istine u njemu. To je ono što ga čini smiješno! Ali to je također ono što ga čini povrijediti druge ljude. Naravno, možda tap "Nilay dobiva ispalio" na telefonu dok chuckling tiho za sebe, ali kako mislite da je Nilay čini se osjećate? Ili kada netko optužuje Chris da je "plaćeni od strane Apple," svi Chris mogu misliti na što je njegova lošeg odgoja, gdje on nije čak ni cipele da nose, i kako on želi netko će ga platiti za svoj mobilni stručnosti. Ili kako je kada netko u chatu kaže da netko "može vam biti mirna za još 4 minute", samo zato jer žele popuniti u drugom bingo trgu. Kako mislite da čini da je netko, znate, teoretski, osjetiti? Koliko psihička bol ste spremni uzrok? Ajde, preuzimanje app, mi ne smeta. Mi smo samo roboti, svejedno.

Engadget Podcast Bingo dobiva app, nitko nije ozlijeđen osjećaje, jer smo svi izrađeni od gume prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 3. prosinac 2010 13:34:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Engadget Podcast Bingo (iTunes) | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar