utorak, 25. listopada 2011.

DIY e-bike hack dobiva stroj za pranje rublja motorizacija, zaglavi na stalnom ciklusu rotacije (video)

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/10/25/diy-e-bike-hack-gets-washing-machine-motorization-stuck-on-perm/:
Da li svi mrtvi strojevi za pranje rublja ići u susret da usamljene Maytag serviser u nebu? Nope, neki of'em dobiti svoje hrabrosti repurposed za uporabu u hipster prijevoza, inače poznat kao bicikli . Barem to je ono što jedan hranjen gore, štedljiv München stanovnik učinio kako bi se izbjeglo da njemački grad skupe PT naknade. To nije ono što bih nazvati elegantan hack, kao i naše DIYer je morao slučajno opremiti svoj ​​pranje je 300W motor bicikla okvira i stvari dvije nezgrapnih 12Ah baterije u bočni zračni jastuk s leđa guma. Ipak, čini se da biste dobili posao ispunjavanja, vrti na max 3000rpms s Izbacivač gumb on / off prekidač pričvršćena na desnoj ruci kočnice. Nismo sigurni koliko dobro ili pouzdano to modjob cijene u slučaju zauzeća prometnice, tako da za sada mi samo ćemo staviti na Vespas. Pogledajte video nakon pauze za nepokretna portret ovoga e Fahrrad .

Nastaviti čitanje DIY e-bike hack dobiva stroj za pranje rublja motorizacija, zaglavi na stalnom ciklusu rotacije (video)

DIY e-bike hack dobiva stroj za pranje rublja motorizacija, zaglavi na stalnom ciklusu rotacije (video) prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 25 listopad 2011 03:40:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Hack Day | izvor DIY: Tech Gadgets | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar