utorak, 25. listopada 2011.

Nokia Windows Phone Prijave vjerojatno ne u SAD-u tek iduće godine

Zanimljivi vijesti na URL:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/KVmI_iC6uJ8/nokia-windows-phone-handsets-not-likely-in-the-us-until-next-year.ars:

Otkako partnerstvo između Nokia i Microsoft je najavio, 2012 je postavljena kao "pravi" lansirati godine, sa samo ograničenu dostupnost u 2011. Granice da je dostupnost sada postaje jasnije: Nokijin prvi Windows Phone Prijave su vjerojatno da će doći do SAD-a do 2012, prema Briefing Document vide poslovica . Tvrtka je planirano provesti marketinga u Europi, ali je još uvijek pokušava pronaći oglašavanje agencija u SAD-u.

Prvi Nokia slušalica ili možda Prijave, bit će predstavljena na Nokia World u Londonu ovoga tjedna. Jedan dizajn, kodnog naziva Sea Ray, procurila je u lipnju , ovaj model čini se da je klon Windows telefon Nokia meego-Harmattan pogon N9, a prema procurila PR materijal će biti označen Nokia 800 kada je pokreće.

U zarada poziv prošlog tjedna, Nokia je rekao da svoje početne Windows Phone lansiranje će se u "određenim zemljama." Nedostatak SAD-reklamne agencije čini nevjerojatnim da je SAD jedan od onih odabranih tržišta. Jedna zemlja koja koja je bila "odabrana" je u Velikoj Britaniji: teaser reklame za Nokia 800 započeo emitiranje tijekom vikenda.

SAD je tradicionalno bila slaba tržišta za Nokia, tako da odluka o pokretanju u EU prvi nije sasvim iznenađujući: tržište je vjerojatno da će biti više sluha za tvrtke najnoviji prinos. Downside je, iskustvo Windows Phone najbolje radi u SAD-u, kao i trenutno, samo u SAD ima punu skup online usluga, uključujući i unutrašnjost karte, glazbu i video kupi, i prepoznavanje govora. Dostupnost usluge je poboljšan s izdavanjem Windows Phone 7,5 "Mango", i to bi trebalo poboljšati dalje kao Nokia partnerstvo daje rezultate. Konkretno, podaci iz Nokia Navteq podružnica treba omogućiti bolje mapiranje i planiranju rute, i omogućiti znatno proširio bazu podataka mjestima od interesa.

Čekanje do 2012 da biste pokrenuli Nokia Windows Phone Prijave u SAD-u također znači da platforma će propustiti na svim važnim blagdana. To je, pak, znači da nedostaje na atraktivnim, atraktivne Prijave, upravo vrsta stvar da je Microsoft povjerenje Nokia donijeti na tržište Windows Phone.

Pročitajte komentare na ovaj post


Nema komentara:

Objavi komentar