utorak, 25. listopada 2011.

Garmin pokreće Fit App, motivira vas da izgubite brucoš petnaest

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/10/25/garmin-launches-fit-app-motivates-you-to-lose-that-freshman-fif/:
Garmin, tvrtka odgovorna za pomoć navigacije na sudu Mall hrane, sada se nada da će vam pomoći u radu od onih sir krumpir s uvođenjem svojih 0,99 dolara Fit App za Android i iPhone. Mobile App - koja radi puno kao što je Nike + - mjere udaljenost, vrijeme, kalorije i brzinu hodali, trčanje, cycled ili otputovao u snimanje kalorija spaljivanja putovanje. Employees korisnici također mogu postaviti ciljeve, pratiti njihov workouts i podijeliti rezultate s drugima ovisni spali. Osim app, Garmin je rolling out 49,99 dolara ANT + adapter za iPhone, koji prati rad srca i ritam kad u paru s drugom dodatnom senzoru kao footpod. Ako ne možete skupiti energiju da ga isprobati upravo sada, mi smo sigurni da možete barem na glavu prošlosti pauzu provjeriti PR.

Nastaviti čitanje Garmin pokreće Fit App, motivira vas da izgubite brucoš petnaest

Garmin pokreće Fit App, motivira da izgubite da brucoš petnaest prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 25 listopad 2011 07:45:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar