utorak, 25. listopada 2011.

Freescale ARM pridružuje A5 i M4 jezgre na hip za performanse i uštedu energije

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/10/25/freescale-joins-arm-a5-and-m4-cores-at-the-hip-for-performance-a/:
Freescale procesor Vi svibanj imati primjećen trend nedavno - uparivanje nešto manje moćne jezgre da SIP snage, s više robustan one koje mogu brektati kroz zahtjevne aplikacije. Nvidia Tegra 3 će biti pakiranja underclockana peti osnovne , a ruke big.LITTLE inicijativu utakmica vrlo učinkovit 28nm A7 s debeo A15. Sada Freescale planira koristiti isti trik, ali nećete naći svoje asimetrične CPU u sljedećem tablet ili smartphone. Njegova platforma, koja se udaje za Cortex M4 na Cortex A5, nije značilo da se natječu s najnovijim Snapdragon . Ovi čipovi će se naći domove u tvornicama i in-dash multimedijski sustavi koji imaju sve sofisticiranije korisnička sučelja, ali ne treba gurati tisuća poligona. Softverski alati razvoj će zemlju prije nego što ovom kvartalu je van i prvi batch silicija bit će objavljeni u Q1 2012. Izgleda kao doba "dual-core", što znači dva identična jezgre službeno je došao do kraja.

Nastaviti čitanje Freescale ARM pridružuje A5 i M4 jezgre na hip za performanse i uštedu energije

Freescale pridružuje ARM A5 i M4 jezgre na hip za performanse i uštede energije prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 25 listopad 2011 17:02:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar