utorak, 25. listopada 2011.

Tokyoflash Kisai Sedam govori vrijeme Tron dizajnom, čini ventilator snova

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/10/24/tokyoflash-kisai-seven-tells-time-with-tron-design-makes-fan-dr/:
Tokyoflash je uvijek bio više o upadljiv aspektima vremena, nego praktično govori o tome. A taj trend se nastavlja ovdje Tron-nadahnut shemu koja je nestala iz izvorne ventilatora konceptu za ručni pakiranje proizvoda završetka. Nazvan Kisai Sedam, ovaj sat uzima svoje signale iz navedenih Disney zvrčka, a uključuje dvije pulsiranje LED prstena - dostupne u plavo ili bijelo - koje su prilagodljive preko tri animaciji pred-postavlja. Ručnog sata kolektori zainteresirani za ovaj pomalo avangardne chronographic kit može dokopati se kasno noću na 25. kada je postavljen da bude objavljena. Možda želite naručiti brzo, iako, kao što tvrtke nude poseban dvodnevni samo cijeni od 99 dolara da ćete dobiti čekić do 139 dolara nedugo nakon toga. Kao što vidite kolege 80 nostalgist? Tada se vaše kreditne kartice na gotovs. Sutra je samo dan daleko.

Tokyoflash Kisai Sedam govori vrijeme Tron dizajnom, čini ventilator snova prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 24 listopad 2011 23:21:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Tokyoflash | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar