utorak, 25. listopada 2011.

Bluetooth SIG predstavio Smart maraka, objašnjava v4.0 kompatibilnost s nepotrebnim složenosti

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/10/25/bluetooth-sig-unveils-smart-marks-explains-v4-0-compatibility-w/:
Bluetooth je kroz jato službene verzije do sada, a sada je istoimenog Special Interest Group najavljuje Smart Marks razlikovati tipove uređaja u v4.0 . Proizvodi sada će pasti ispod tri marke, uključujući Bluetooth Smart Ready, Bluetooth Smart i izvorne sama. Prema Bluetooth SIG , novi vizualni su namijenjeni za pomoć kolosijek uređaj kompatibilnosti i označavaju ono što obliku radio imaju. U osnovi, Smart Spreman odnosi se na bilo koji elektronika Bluetooth v4.0 sa dual radio, kao što su iPhone 4S , a pametnih oznaka pokriva "Uređaji poput srca stopu prati ili pedometers koji se pokreću na gumb-cell baterije, a građeni su prikupiti određeni dio informacija." U smislu kompatibilnosti, Smart Spreman uređaji mogu sučelje sa sobom i oba drugih, dok je standardni Bluetooth nema kompatibilnost sa Smart, koji može samo spajanje s Smart Gotova omogućen gadgeta. Ako nas pitate, to je sve malo zbunjujuće u ovom trenutku, ali barem postoji karta za memoriranje sve. Hit izvor link ispod za sve detalje.

Nastaviti čitanje Bluetooth SIG predstavio Smart maraka, objašnjava v4.0 kompatibilnost s nepotrebnim složenosti

Bluetooth SIG predstavio Smart maraka, objašnjava v4.0 kompatibilnost s nepotrebnim složenosti prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 25 listopad 2011 09:59:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Bluetooth | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar