utorak, 25. listopada 2011.

Netflix mogu djelovati u crvenom za sve 2012

Zanimljivi vijesti na URL:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/2Z-oYKb5xZg/netflix-may-operate-in-the-red-for-all-of-2012.ars:

Netflix je predviđanje da je njegova kombinaciji gubitak kupaca i europske premijere će ga gurnuti u crveno sljedeće godine, gdje može ostati za "nekoliko tromjesečja", navodi se u pismu svojim dioničarima. Tvrtka izgubila 800.000 pretplatnika neto nakon njegove promjene-up usluga, te je "zaustavljen domaćeg rasta", koji je priznaje se rezultat missteps u posljednjih nekoliko mjeseci.

Film-najam tvrtka izvijestila prihod od 62 milijuna dolara, ili 1,16 dolara po dionici, što je 63 posto u odnosu na prošlu godinu. No, tvrtka je slaba prognoza za četvrti kvartal je ulagače zabrinulo, a dionica je trgovanje dolje oko 27 posto u nakon sata trgovanja u vrijeme objavljivanja. Ako se to drži, NFLX će otvoriti trgovanja utorak oko 87 dolara, prvi put je bio ispod 100 dolara od kolovoza 2010 daleko od svojih srpnja vrhunac od gotovo 300 dolara.

Nakon Netflix odvojen svoje DVD-iznajmljivanje i streaming usluge tako da svaki trošak najmanje 7,99 dolara, tvrtka nije činilo da shvate koliko kupac urlanje bi se pretvoriti u stvarni nogu hoda izvan vrata. No, tvrtka i dalje je prilično točno gubitak procjena : 800.000 manje kupci su se pretplatili na Netflix od prošle računati.

"Mi smo jako uzrujan brojnim domaćim Netflix članova s našim značajnim DVD vezane uz cijene promjene , te u manjoj mjeri, s predloženim-i-sad-otkazani rebranding našeg DVD-usluga, "kaže dioničar pismo. Tvrtka nije objasni da su troškovi za prijenos video rastu, pa kad je cijena promjene najavio, "mnogi doživljavaju [IT] kao pohlepni", šokantnu kupaca i uzrokuje više njih otkazati uslugu od Netflix je očekivao.

Odavde, Netflix će nastaviti širenje u Velikoj Britaniji i Irskoj u prvom tromjesečju 2012. Prema dioničara pismo, da širenje plus izgubili vjeru u zemlji, učinit će tvrtka neprofitabilni na globalnoj razini "za nekoliko tromjesečja s početkom u Q1." Daljnje globalno širenje će biti na čekanju dok se ne vrati na Netflix crne. Ne možete iznajmiti, ili potok, ova vrsta schadenfreude, još uvijek smo jeza pri pomisli da život bez Netflix streaming.

Pročitajte komentare na ovaj post


Nema komentara:

Objavi komentar