ponedjeljak, 3. listopada 2011.

Verizon tuži za zaustavljanje FCC neto neutralnost pravila

Zanimljivi vijesti na URL:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/e0QAJh3BUHI/verizon-sues-to-halt-fccs-net-neutrality-rules.ars:

U petak poslijepodne, Verizon podnijela njegova očekuje izazov FCC pravila mreže neutralnost, tuži na federalnom sudu da ih zaustavi. Verizon tvrdi da Agencija nema ovlasti za izdavanje pravila koja utječu na Internet.

"Verizon je u potpunosti predan otvorite Internet", rekao je Verizon viši potpredsjednik Michael Glover u priopćenju. "Duboko smo zabrinuti zbog FCC tvrdnje o široke ovlasti da nametne potencijalno otvorenim i nepotreban propise o širokopojasnih mreža i usluga i na internetu sama. Vjerujemo da ova tvrdnja vlasti nije u skladu sa statutom i da će stvoriti nesigurnost za komunikacijska industrija, inovatora, ulagači i potrošači. "

Verizon je tužba tvrdi pravila, koja u velikoj mjeri izuzeta bežične mreže, su "proizvoljne" i "mušičav"-isti optužbe nedavno je donio net neutralnosti navijača tvrdeći da FCC nepropisno neka bežične industrije s kuka.

Odvjetnik Helgi Walker nadzire Verizon izazov, ona prethodno zastupao Comcast pred istim sudom, a tvrdili su da FCC nije imao ovlasti policije Comcast P2P proporcionalnost . Ona je osvojila tom slučaju tako što mnoge od iste argumente Verizon izgleda postavljen za implementaciju.

Tužba protiv pravila je Verizon je drugi u posljednjih nekoliko mjeseci, prvi je bio izbačen, jer pravila su tek službeno biti izdana.

Pročitajte komentare na ovaj post


Nema komentara:

Objavi komentar