ponedjeljak, 3. listopada 2011.

HTC sigurnosna ranjivost rekao curenja brojeve telefona, GPS podataka, i više, HTC odgovara (video)

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/10/02/htc-security-vulnerability-said-to-leak-phone-numbers-gps-data/:

Ljudi na Android Policija čini se da su stumbled preko prilično neskladna sigurnosna ranjivost u HTC uređajima Android, što zajednički aplikacije s pristupom Internetu zaviriti u uređaja vitalne statistike, korisničke informacije i još mnogo toga. Pokazao u gore video, programer Trevor Eckheart utvrdili da nedavno HTC ažurirati pakiran u paket prijavom alata koji prikuplja podatke o korisničkim računima (uključujući i e-mail adrese), nedavno GPS lokacija, SMS podataka i kodirani tekst, telefonske brojeve, logove sustava, pokrenute procese i više - sve što se može pristupiti zajedničkim aplikacije traži pristup android.permission.INTERNET.

HTC je već gleda u pitanje, navodeći: "HTC uzima naših kupaca sigurnost vrlo ozbiljno, a mi radimo istražiti ovu tvrdnju što je brže moguće. Osigurat ćemo ažurirati čim smo u mogućnosti utvrditi točnost zahtjev, a što korake, ako je potrebno, treba uzeti. " Ako ste previše antsy čekati HTC ažuriranje, glavu preko na izvor link ispod - kaže Eckheart problem može biti riješen uklanjanjem HTCloggers iz ukorijenjen uređaja.

HTC sigurnosna ranjivost rekao curenja brojeve telefona, GPS podataka, i više, HTC odgovara (video) prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 2. listopada 2011 19:17:00 EST. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Android policije , InfectedROM | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar