ponedjeljak, 3. listopada 2011.

PassMyWill je volja za Vaše online Imovina i lozinke

Zanimljivi vijesti na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/723rlsHhHbg/:
pass

To je patološki tema razmišljati o, ali sada da imamo toliko e-mail, socijalne medije i druge zaštićen lozinkom račune, što se događa pristup tom računa kad proći? Unesite PassMyWill , koji je pokrenula prije nekoliko tjedana na TechCrunch ometalo je hackathon. PassMyWill je u osnovi će se za Vaše online imovine. Stranica distribuira svoje društvene mreže lozinke na svoj pouzdanih voljenima nakon smrti.

Evo kako to radi. Na stranicama možete otvoriti suradnički račun s vašim imenom i unesite koji svoje najbliže rodbine je i adresu e-pošte. Također unijeti ključ za kodiranje da primatelj će znati (tj. posljednje četiri znamenke vašeg broj socijalnog osiguranja). I onda uđete u podatke, lozinke i više da želite da se vaše najbliži rođak za preuzimanje nakon što prođe. Kada umre, ove informacije će se prenijeti na primatelja.

Pa kako se PassMyWill shvatiti kada su zapravo mrtvi? Možete povezati svoj Facebook i Twitter račune na stranici, a početak će pratiti koliko često postavljate i ono što je objavljena na vašem zidu. Nakon PassMyWill je uvjeren da je možda otišao, vaš najbliži rođak prima "Mrtvačeva Switch" e-mail.

Osnivač Danil Kozyatnikov, koji je putovao bi ometalo iz Sibira, Rusije, uvjerava da su svi podaci pohranjeni na PassMyWill je potpuno šifriran. Pogledajte naš video s Kozyatnikov (čije pokretanje Aleja tvrtka Quest.li je izabran kao pobjednik publike) u nastavku.


:
Web stranica:

Nema komentara:

Objavi komentar