ponedjeljak, 3. listopada 2011.

Google i UIO o OnTheFly cca ažurirati stavlja fleksibilan let planiranje u džepu

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/10/02/google-and-itas-onthefly-app-update-puts-flexible-flight-planni/:
Google je otišao kroz mnogo kupiti UNO i putovanja softver, i vidjeli smo stjecanja prvi uroditi plodom u obliku Mountain View-a web-based Flight Search . Sada partnerstvo je proizveo verziju 1,2 od OnTheFly airfare rezervacije app za Android, IOS i BlackBerry. Što je novo? Fleksibilni datum pretraživanja koje vam pregledati odlasci 35 dana u isto vrijeme, plus cijena graf koji pokazuje najviše fiskalno razumna vremena za putovanje. Osim toga, Globetrotters mogu pristupiti svojoj povijesti pretraživanja itinerar i vidjeti promjene cijena za one koji cijene tijekom cijele godine. Lijepi momci posao, sada neka je rad na dovođenju jeftino-podrum vozarina nalaz za Final Frontier u sljedećem revizije.

Google i UIO o OnTheFly cca ažurirati stavlja fleksibilan let planiranje u džepu prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 2. listopada 2011 19:38:00 EST. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Android Središnja | izvor Google Mobile Blogu | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar