ponedjeljak, 3. listopada 2011.

Mango ubija Microsoft uvijek na mjestu za praćenje, čini dobro na pismo Zastupničkom domu

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/10/03/mango-kills-microsofts-always-on-location-tracking-makes-good/:
Ne zaboravite sve što iPhone praćenje graja još u travnju? Naravno vi - vi vjerojatno sjetiti Apple poricanje , naknadne rasprave Senat , a ostatak je fijasko dramatične posljedice . Usred pretjerano reklamiranje, Microsoft izišao priznati da je njegova Windows Phone također prikupljaju podatke o lokaciji, ali brzo je obećao da će ga sklepati nakon sljedećeg zakazanog ažuriranja. Prema ChevronWP7 suradnika Rafaela Rivera, Windows Phone 7,5 cinches to: Mango "više ne šalje podatke o lokaciji prije nego što su dopuštenje da to učinite." Redmond je rekao ranije u SAD Zastupnički dom da je to samo prikupljaju podatke o lokaciji, ako je korisnik izričito dopušteno zahtjev poslati ga zajedno - zahtjev koji Rivera razobličila prošlog tjedna, uz napomenu da jednostavno pokretanje kamere uhvatili i prenose "pin-point točno podatke o položaju. " Veliki M tvrdi da prikupljeni podaci o lokaciji bilo anonimno, i da to ne bi trebao biti poslan na sve, osim ako korisnik to dopustio. Bilo kako bilo, Microsoft je poglavlje u velikom mjestu praćenja kiks od 2011 čini se da je u neposrednoj blizini, kvadriranje tvrtka s kongresa, svojim programeri, i nadamo se svojim klijentima.

Mango ubija Microsoft uvijek na mjestu za praćenje, čini dobro na pismo Predstavničkom domu prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 3. listopada 2011 02:06:00 EST. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink BGR | | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar