ponedjeljak, 3. listopada 2011.

Energy Star 5,3 sada na snazi, neki chunkier TV izostavljena u hladnom

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/10/03/energy-star-5-3-now-in-effect-some-chunkier-tvs-left-out-in-the/:
Preuređenu skup Energy Star zahtjeva stupio je na snagu prošlog tjedna, koliko na žalost od plus veličine plazma televizora posvuda. Prema novom specifikaciji (verzija 5.3), postavlja nosi da hvaljena plava naljepnica morat će se, u prosjeku, oko 40 posto bolju energetsku učinkovitost od standardnog modela, dok veći zasloni će se održati čak i strožim zahtjevima. Posljednji iteracija također poziva za kvalifikacije TV da se pridržavaju "tvrdi kapica" od 108 W (bez obzira na veličinu), bitno disqualifying bilo plazme najmanje 50-inča u veličini, i bilo veći, ne-LED pozadinskim osvjetljenjem LCD-a. Među onima koji postavlja kvalificirani za ovjeru pod verzija 4,2 , puni 14 posto konzumira više od 108 vata (uglavnom 2010 modeli), a samo tri su LED LCD-based (uključujući Samsung UN65D8000 ). Neki novo diskvalificiran 2011 modela, međutim, još uvijek može nositi plave naljepnice, zbog Energy Star je u tijeku proces tranzicije. "S namjerom da vidim proizvode koji zadovoljavaju najnovije zahtjeve na malo policama kada 5,3 stupi na snagu, EPA zaustavljen certificiranja novih televizora koji ispunjava uvjete 4,2 (ali ne zahtjeva 5,3) od 31. svibnja 2011," Energy Star Product Manager Katherine Kaplan objasnio CNET. "Svi novi proizvodi certificirani od 31. svibnja ispunjavaju uvjete 5,3. Proizvod novo proizveden i certificiran u lipnju je u susret 5,3 uvjeta koji moraju biti označene." Hit izvor link ispod za više pojedinosti.

Energy Star 5,3 sada na snazi, neki chunkier TV lijevo u hladnom prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 3. listopada 2011 11:22:00 EST. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink CNET | izvor Energy Star | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar