ponedjeljak, 3. listopada 2011.

PayPal Na prepreka Google Novčanik: Misa Usvajanje NFC je godina daleko

Zanimljivi vijesti na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/wG2TT49oWTE/:
Google Wallet

Kao što ste mogli pročitati, Google je službeno pokrenula svojim mobilnim plaćanja platformu Google Novčanik je nedavno, što vam omogućuje da plaćate za proizvode u stvarnom svijetu, tako da dodirnete vašeg NFC-omogućen telefon Android protiv kompatibilan čitač kartica. Ubrzo nakon početnog objave tehnologije u svibnju, isplate div PayPal je otišao na uvredljiv, podnošenje tužbe protiv Googlea i dva bivša PayPal rukovoditelji koji su sada zaduženi mobilnih plaćanja na Googleu. Navodi o "otuđenju poslovne tajne, i" povrede fiducijarna obveza "bili su izbačeni od tih pojedinaca. Jasno, to je messy. Dok sam govorio tužbu svezaka o PayPal pogled na Google novčanik, eBay vlasništvu tvrtka nije stvarno komentirao na Googleu Novčanik u proteklih nekoliko mjeseci. Do sada.

Sjeli smo s PayPal je direktor komunikacija, Anuj Nayar, koji iskreno mi je dao tvrtke mišljenja na Google novčanik i NFC tehnologije. Znamo da eBay i PayPal ima nešto zanimljivo pogled na NFC tehnologije. U nedavnom zarade poziva , eBay CEO John šali rekao trgovci odnose NFC "ne za trgovinu." No, PayPal je umočen svoje prste u NFC bazenu s podrškom za Android, koji Nayar objašnjava kao "držanje na oku 'na tehnologiji.

Nayar kaže da je jedna prednost vidi s PayPal-a plaćanja platformi Google vs Novčanik je da "mi ne tražimo nikome ništa drugačije." On ukazuje na činjenicu da bi mogli koristiti NFC upravo sada, mnogi potrošači će morati promijeniti telefoni NFC-omogućen Nexus S. "Nema jednostavno ne da mnogi NFC omogućen telefon vani, a mi ne vidimo NFC kao nešto što će se dogoditi vrlo brzo", objašnjava on.

Još jedan izazov za usvajanje Google Lisnica za platforme i NFC, kaže Nayar, je težak da biste dobili trgovci promijeniti svoje ponašanje. Kao što je moj kolega Greg Kumparak napisao u svojoj recenziji Google novčanik, trgovac adoption još uvijek ograničena.

Nayar kaže da masa usvajanje NFC još najmanje tri godine daleko, ali čak i tada, tehnologije neće zamijeniti mobilni isplate sve zajedno. Naravno, on objašnjava da PayPal gleda NFC prostora blisko (pokretanjem vlastite integracije), ali smisao je da tvrtka nije teško ulagati u tehnologiju, jer su neki od tih prepreka za usvajanje.

Području gdje PayPal ulaže u je sveobuhvatno rješenje za in-store trgovci integrirati PayPal u naplata iskustvo. Kasnije ove godine, PayPal će biti rolling out one-stop shop za trgovce, i online i lokalne tvrtke, upravljanje plaćanja od kupaca. Detalji su oskudni, ali PayPal kaže da nove značajke će uključivati ​​mjesto na temelju ponude, uplate dostupan s bilo kojeg uređaja i nudi više fleksibilnosti plaćanja za korisnike nakon što su odjavljena.

I uskoro, također ćete biti u mogućnosti koristiti PayPal u fizičkom isplate Gateways u trgovinama, kao i (gdje bi normalno završiti kreditne kartice swiping procesa), te će imati mogućnost pristupa stvarnom vremenu trgovina inventara, primiti u trgovini o

Nema komentara:

Objavi komentar