ponedjeljak, 3. listopada 2011.

Nikon 1 J1 pregled (video)

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/10/03/nikon-1-j1-review-video/:
Dakle, Nikon je napokon mirrorless kamera, nakon što je vrlo vjerojatno najdramatičniji događaj pokrenuti tvrtka ikada provedena. Naravno, konkurentskim modelima iz Panasonic, Olympus i Sony već postignut drugi, ili čak treća generacija prije Nikon podigao veo na J1, ali je prošlog mjeseca je dugo očekivani najava donijeti nam ILC u pravilu sve ILCs? Pa, ne, ne na sve. Nikon se ne ciljanje profesionalce, pa čak i napredni amateri pucačina sa svojim najnoviji izmjenjivim objektivima fotoaparata obitelji. Umjesto toga, tvrtka je marketing na J1 na nogomet mame (i tate), modni-svjesnom mlade folk, i povremeni strijelci koji žele neke svestranost DSLR , ali su spremni žrtvovati izvrsnu kvalitetu slike za više kompaktan dizajn. Ali što je s ostatkom nas? Hoće li Nikon jedan dan nagraditi naše strpljenje s pravi konkurent klase? Možda, ali to definitivno nije ono što smo ovdje.

Nikon je izgradio 650 $ J1 "iz temelja" - osvrt na svoju 10,1 megapiksela, CX-veličine senzora s 2.7x crop faktor, uz pregršt značajki igra riječima koje vjerojatno neće koristiti, ali da su neki od vi (ili možda svoje članove obitelji) može ljubav. Skoči prošlosti pauzu kako bi vidjeli što nam stvarno svidjela o kameri, a ono što nam je ostavio prilično impresioniran. I to ste umire mogli ocijeniti njenu učinkovitost za sebe, možete se odjaviti pregršt netaknute slike na pokrivenost link ispod zaključak, zajedno s različitim uzorka videa spattered tijekom.

Galerija: Nikon 1 J1 pregled

Nastaviti čitanje Nikon 1 J1 pregled (video)

Nikon 1 J1 pregled (video) prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 3. listopada 2011 00:00:00 EST. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar