ponedjeljak, 3. listopada 2011.

Xbox 360 Dashboard jesen ažurirati videa propuštanja, ture Metro u tišini

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/10/03/xbox-360-fall-dashboard-update-video-leaks-tours-metro-in-silen/:


Prošli mjesec smo sjeli s Microsoftom za brzi pogled na Xbox predstojeće Dashboard ažurirati - to je bio gladak, pretraživati, i iznimno kamere sramiti. Izgleda da brzo putovanje u Europu promijenio melodiju, a malo mutna malo francuske kinematografije izgleda kao da su procurili svoj put na YouTube. Ovaj video pokazuje ploče s smidge više nego poljski demo vidjeli smo u rujnu, i tiho plods na bez toliko kao škripati ili bloop. Naš domaćin isključili kratko peeks na Xbox Live Marketplace, ležerno poglede na stranicu Bing pretraživanje i svitke ležerno kroz novi Dash je vrlo Metro izbornika. Cijela stvar je en français, naravno, i ažurirati je lijep glas kontrolu trik je nažalost odsutan. Svakako, tu nije puno dubine ovdje, ali ako želite uvid u ono što dolazi kada ažurirati kapi kasnije ove jeseni, to definitivno vrijedi pogledati.

Xbox 360 Dashboard jesen ažurirati videa propuštanja, ture Metro u tišini prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 3. listopada 2011 02:58:00 EST. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink IGN | izvor ivazquez71 (YouTube) | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar