ponedjeljak, 25. srpnja 2011.

Sudac kaže Oracle promisliti 2,6 milijarde dolara tužbu protiv Googlea

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/07/25/judge-tells-oracle-to-rethink-2-6-billion-claim-against-google/:
Oracle vs. Google
Rat između Google i Oracle je daleko od preko, ali veliki G drži regala do male pobjede u kojem se doduše bitke skromne. Sada Redwood Shores-based tvrtka je rekao da se vrati na ploči za crtanje sa svojim štete izvješću. Izvorno Oracle traži 2,6 milijarde dolara, ali njegova teorija uglavnom su smijenjeni, a sudac William Alsup predložio alternativu polazište oko 100 milijuna dolara. Tvrtka još uvijek ima priliku predstaviti novo izvješće, koji će vjerojatno tražiti puno više od predloženih 100 milijuna dolara, ali stvari su u potrazi više teška za podnositelja zahtjeva. To nije sve dobre vijesti za GOOG, ipak. Dok je sudac rekao Oracle uski fokus s android u cjelini samo određene nezakonite mogućnosti , on je se slažu da vezanih oglašavanja prihoda treba uključiti u teorijske naknade baze. On je također ponudio oštre kritike za ono što on promatra kao "drzak" nebrigu za prava intelektualnog vlasništva. Suđenje je još uvijek zakazan za listopad, tako da smo trebali imati bolju ideju kako to cijela stvar će se igrati po Noć vještica.

Sudac kaže Oracle promisliti 2,6 milijarde dolara tužbu protiv Googlea prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 25. srpanj 2011 03:42:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor FOSS Patenti | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar