ponedjeljak, 25. srpnja 2011.

MacBook Air pregled (sredinom 2011)

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/07/25/macbook-air-review-mid-2011/:
Tu dolazi vrijeme kada se to gigant, korporacija izdaje laptop zaustavlja uklapa u vaš životni stil. Kada povučete oko slučaja Kensington valjak jednostavno neće raditi. Kada pokrenete čuti sirena raspjevan nešto tanji, lakši, i možda malo više privlačan. Godinama MacBook Air je da graciozan zavodnica vikao svoje ime, ali je uvijek bio malo prespor - sve pokazati i ne ide. Ona nije imala snage i dugovječnost kako bi se ozbiljan kandidat za ozbiljne osjećaje.

Nema više. Sa svojim najnovijim osvježiti, Apple je preuzeo ono što je nekada manilla-odjeven znatiželje i pretvorio u legitimni stroj, a ne samo posmatrač sparno. Dobra stvar, previše, jer je smrt plastične odjeven MacBook Air znači da je sada Appleov entry-level prenosiv. Weary putnik u potrazi za laptop koji će olakšati vaše opterećenje i, mora se reći, svoj novčanik previše? To samo može biti.

Nastaviti čitanje MacBook Air pregled (sredinom 2011)

MacBook Air pregled (sredinom 2011) prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 25. srpanj 2011 00:00:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar