ponedjeljak, 25. srpnja 2011.

CloudBees Zumira na $ 10,5 milijuna za financiranje "Java-kao-platformi '

Zanimljivi vijesti na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/zy9dtGBKVeI/:

CloudBees , tvrtka koja pomaže tvrtkama upravljanje životnog ciklusa Java programa razvoja i implementacije u oblaku, podigao 10,5 milijuna dolara u seriji B financiranja. Krug je vodio brzine svjetlosti Venture Partners i pridružio Matrix Partneri , slijedeći njegov početni dovesti ulaganja u tvrtke 4 milijuna dolara serije , koji je uključivao i JBoss alums Robert Bickel i Marc Fleury .

CloudBees, koja je pokrenula u studenom 2010, nudi platformu za tvrtke za razvoj, pokretanje i upravljanje Enterprise Java aplikacija u oblaku - Java platforma-kao-a-Service rješenje ako će.

Trenutno CloudBees platforma uključuje DEV @ oblak , usluga koja omogućuje programerima se njihove izgradnje i testiranja okruženja na oblak, a RUN @ oblak , koja omogućuje implementaciju ove aplikacije timovi za proizvodnju na oblaku.

Prošle godine, tvrtka je stekla InfraDNA (i osnivač Kohsuke Kawaguchi, kreator Hudson kontinuiranog integracije poslužitelja). I upravo nakon što je podigao svoje serije krug, CloudBees stekla Stax Mreže , suparnika Java PaaS rješenja usluga.

Prihod od ovog kruga će se koristiti za roll out dodatni proizvod sposobnosti i potaknuti marketinga i prodaje napore za CloudBees platformu.

Ivan Vrionis, direktor u tvrtki brzine svjetlosti Venture Partners, pridružit će se tvrtke uprave, što uključuje i David Skok iz Matrix Partneri, Robert Bickel i CloudBees direktor (CTO i bivši JBoss) Sacha Labourey .


Nema komentara:

Objavi komentar