ponedjeljak, 25. srpnja 2011.

Širokopojasni tvrdi još: France Telecom stavljajući kibosh na Minitel

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/07/25/broadband-claims-another-france-telecom-putting-the-kibosh-on-m/:
'Tis tužan, tužan dan za ljubitelje sve retro. U razvijenim narod dominira velike brzine veze, gotovo sveprisutan 3G i sub-$ 300 € računala, to je više nego malo zapanjujuće da je samo Minitel sada axed od FRANCE TELECOM. Izvorno, navedeni stroj je naručio francuska vlada u 1970-ih ", kao dio inicijative da se ljudi dijele informacije i, na kraju, smanjenje potrošnje papira." U pokušaju da brzo povećati usvajanje, terminali - zajedno s crno-bijeli zaslon i tipkovnica Bantam - zapravo su doled se da stanovnici besplatno, s pristupom na naplaćeno minuti osnovi. To je očito potrebna telefonska linija, i stvari su se zadržao razumljivo jednostavan, korisnici rijetko ni više nego shop za karte za vlak, provjerite povremeno bankovni račun i pregledati telefonski imenik. Zapanjujuće je, Francuska je preteča interneta još zaradio 30.000.000 € prihoda prošle godine, ali je vrijeme napokon je došlo do gurati postojećih korisnika na više sofisticirana rješenja. Od 30. lipnja 2012 ", Minitel će umrijeti." "Naravno, usluga sama će biti jedina stvar kolapsom - uspomene su dužni da traje doživotno.

Širokopojasni tvrdi još: France Telecom stavljajući kibosh na Minitel prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 25. srpanj 2011 11:00:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink All Things D | izvor Wall Street Journal | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar