ponedjeljak, 25. srpnja 2011.

Facebook pravedan otpušten posvećena ipad app, osim što nije

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/07/25/facebook-just-released-a-dedicated-ipad-app-except-it-didnt/:
Mark Zuckerberg neki ogrlicom perja kada je rekao ipad "nije mobitel" dovoljno da zaslužuju posvećen Facebook app. No, sada je polukružno vrijeme TechCrunch upravo otkrila je da ne samo da je Facebook stvorio potpuno poletarac ipad app, čak i oni sam to objavila -. Iako u tajnosti. Kod leži zakopano u jučerašnjoj ažurirati na iPhone app i to je potpuno izvršnu na jailbroken tablets. Što je softver kao što je? Pa, TechCrunch procjenjuje lijevo-sided navigacijski sustav i korištenje prekriti izbornika je "velik", kao što je sposobnost za razgovor s prijateljima, dok istovremeno radite druge poslove Facebook u pejzažnom načinu. Tu je i tona ekrana dočepa na izvoru vode koji govore puno priče. Međutim, to sigurno neće biti dugo prije nego što možemo učiniti naše vlastite misli gore.

Facebook pravedan otpušten posvećena ipad app, osim što nije izvorno pojavio na Engadget dana ned, 25. srpanj 2011 06:35:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor TechCrunch | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar