ponedjeljak, 25. srpnja 2011.

Sony Cyber-shot TX55 paketi 16,2-megapikselni senzor, obećanja "iznimno nisku" šum u slabom svjetlu

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/07/25/sony-cyber-shot-tx55-packs-16-2-megapixel-sensor-promises-extr/:

Uz točku i pucati kamera očito sada se protiv megapiksela zid, proizvođači se fokusiraju na dodavanju quirky nove značajke kako bi vas zakačen na nadogradnju ciklus. SONY novi Cyber-shot TX55 uključuje nekoliko takvih dodataka, kao što je "nevjerojatna" 3D snimanja, 'ekstremno niske "buke, a novi digitalni zoom tehnologija zove Pixel Super Resolution, koji obećava da će dvostruko fotoaparata 5x optički zoom raspona, a još uvijek snimanja 16,2-megapiksela u punoj kvaliteti. Mi smo malo skeptični da posljednji, ali ako 350 dolara kamere stvarno može ispuniti svoje obećanje, onda mi svibanj pravedan imati pobjednika. Sony kaže da je i high-speed automatsko fokusiranje koje se mogu zaključati na predmete u 0,1 sekundi, optička stabilizacija slike, 3,3-inčni OLED zaslon osjetljiv na dodir, a 1080i AVCHD videa. Ona također uključuje i neke značajke koje se nalaze na veći-end NEX-C3 , kao što su efekti slike, a 42,9-megapixel Način rada Sweep Panorama. Sony još uvijek nije u potpunosti Nix utor za Memory Stick, uključujući i jedan s TX55, iako postoji i microSD podrška za one koji vole iskoristiti da se više pristupačne memorijske kartice standard. Mi još niste uvjereni da su svi point-and-shoot CAM nove mogućnosti obavljati, kao i Sony sugerira, ali ako oni to, TX55 čak i svibanj biti vrijedan njene $ 350 cijena krpa kada pogodi trgovinama u rujnu.

Nastaviti čitanje Sony Cyber-shot TX55 paketi 16,2-megapikselni senzor, obećanja "iznimno nisku" šum u slabom svjetlu

Sony Cyber-shot TX55 paketi 16,2-megapikselni senzor, obećanja "iznimno nisku" šum u slabom svjetlu prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 25. srpanj 2011 00:00:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar