ponedjeljak, 25. srpnja 2011.

Inhabitat tjedan u zelenom: solarni stadion, dvonožni letećih automobila i biofueled letove

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/07/24/inhabitats-week-in-green-solar-powered-stadium-bipod-flying-c/:
Revolucionarna zelene arhitekture projekata popped up diljem svijeta ovaj tjedan kako Herzog & de Meuron predstavio planove za solarni pogon stadiona u Bordeauxu i korejski robna spremni za instaliranje masivnog iPod-nadahnut zeleni krov . Također showcased nekoliko podviga futurističke arhitekture - neboder zoološki vrt s ugrađenim Ferris kotač i oblika, mijenja solarna most koji čisti zrak. Kao ljetni hit svoj ​​vrhunac, a vrijeme grije smo također donijeli su pogledati šest strašan parkovi izrađeni su od rehabilitiran urbane strukture.

U međuvremenu, pedala-powered prijevoz spremni za budućnost kao što showcased lanac manje hibridni bicikl s out-of-this-svijet dizajna i lijevanim bambusa bicikl koji je izrastao iz zemlje. Mi također vidio zeleniji prijevoz odvesti na nebo kao Finnair je pokrenula svjetski najduža biofueled komercijalnog leta , Scaled Composites pokrenula dvonožni letećeg automobila , i US Air Force objavio planove da zamijeni 50 posto domaćeg goriva biogorivo do 2016. Eko prijevoz ucrtana Ocean Blue, kao i znanstvenici na Boston University je predstavio planove za flotu brodova koji generiraju energiju iz gibanje oceana.

Kao što je temperatura skočila preko nas ovaj tjedan donijeli smo vam pet eko gadgete pobijediti ljetne vrućine , a također smo saznali da solarni paneli imaju učinak hlađenja na zgradama . Također smo dobili postavljen na hit plaži provjerom iz svijeta prvi compostable kupaći kostim , a mi smo uočili futuristički par pametnih sunčane naočale koji koriste LCD tehnologiju za blokirati odraza. Konačno, pokriven skup nevjerojatne LEGO kreacije - od prirodnoj veličini Wall-E robota Lego Mindstorms od do računala izgrađena od plastike cigle i niz iznenađujuće Lego životinja koje provalila Bronx Zoo-vrt.

Inhabitat tjedan u zelenom: solarni stadion, dvonožni letećih automobila i biofueled letovi prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 24. srpnja 2011 2

Nema komentara:

Objavi komentar