ponedjeljak, 25. srpnja 2011.

Gigabyte matična ploča G1 Ubojica je zadnji-gen igra san došao istiniti

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/07/25/gigabyte-g1-assassin-motherboard-is-a-last-gen-gamers-dream-com/:
Gigabyte G1 Ubojica
Za matična ploča, G1 Ubojica iz Gigabyte da je gizdav i zapravo prilično zanimljiv. Prije svega, da je ubojica E2100 umrežavanje rješenje od Bigfoot je integriran u ploču, kao što je Creative-a X-Fi zvuk. Tri-year-old X58 čipset u svoje srce počinje gledati malo dugo u zub, ali, s podrškom za tri-way SLI ili četiri puta CrossFireX, 24GB RAM-a, a Intelovi Extreme Edition procesora, vjerojatno je osvojio ' t propustiti Sandy Bridge previše. Počevši od oko 450 dolara Ubojica nije za svakoga, ali hardcore igračima odlučili ugurati svaki unca izvedbe od svojih postava neće biti razočarani. Jedan nesretni krivnjom G1 je vrijeme - sljedeći-gen high-end izvedbe dijelova iz Chipzilla su desno oko kutu. Iako, da se banane isječak oblika hlađenje mora računati za nešto. Mi vam se sviđaju mjerila, tako da provjerite recenzije u nastavku.

Pročitajte - HotHardware
Pročitajte - čitljiv Recenzije
Pročitajte - Overclock 3D
Pročitajte - TechRadar

Gigabyte matična ploča G1 Ubojica je zadnji-gen igra san došao istiniti prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 25. srpanj 2011 00:56:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar