ponedjeljak, 25. srpnja 2011.

Zbogom, Lažni kineski Apple prodavaonice

Zanimljivi vijesti na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/T3kQ_gRV52w/:

Bloomberg javlja da će nedavno popularizirao Kunming područje lažnih Apple store je pod istragom od strane kineskih vlasti, a, zajedno s drugim namirnicama, je naređeno da zatvoriti.

Vlasnici rekao trgovina, uključujući i jedan Yu Cheng (koji tvrdi da je Apple radi prilog), pokušavaju da postanu službeni, ovlašteni trgovci za godina i oni kažu da ne krši zakone.

Nije svatko je zadovoljan:

"Vlasti bi trebale zaustaviti ove lažne trgovina iz poslovanja i prodaje ono što žele", rekao je Xie Yonglin, zaposlenik u Nanfang Yuan, jedan od Kunming ovlašteno Apple prodajnih agenata. Neovlaštene trgovine "imati negativan utjecaj na naše proizvode i brandove."

Najzabavniji stvar? Yu kaže Apple trgovinama su žalosno lako kopirati, nazivajući ih na nivou laboratoriju škole kemije. Moramo također zapamtiti da, osim za cijelu ovlaštenog distributera problem, nije u potpunosti ilegalno imati lijepo, dobro osvijetljena okruženja s puno stvari za hipsters učiniti. Ako je to bio slučaj, Starbucks bi mogao tužiti gotovo svaki moderni kafić u Zapadnoj Europi.



Nema komentara:

Objavi komentar