ponedjeljak, 25. srpnja 2011.

Uključen: troglav Lion

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/07/24/switched-on-a-three-headed-lion/:
Svaki tjedan Ross Rubin doprinosi uključen , stupac o tehnologiji potrošača.
Kerberos, pas iz Hada da posudila svoje ime MIT-razvijena mreža protokol ovjere, često je zamisliti kao s tri glave. Ali ako psi mogu imati više glave, zašto se ne mogu drugih tehnologija vrste? Mnoge značajke u Lion imaju utjecaj na različite vrste korisnika, a vrijednost korisnici vide u njima može dobro ovisi o kojoj je lice oni imaju tendenciju da biste vidjeli.

Novi korisnik. Lav predstavlja najveću promjenu korisničko sučelje za tvrtke iskustvo radne površine od debi Mac OS X. Uz Mac tvrdi disk prema zadanim postavkama skriveni, full-screen aplikacije koje skrivaju traci izbornika, i sveprisutni dođite strelice iznijeti na pašnjak, čak odbijajuci s nekim konvencijama korisničkog sučelja koji su oko od izvornih Mac. Usredotočiti na multitouch geste - a omogućuje više fluidnosti u korisničkom sučelju - nisu očita. Sve u svemu, ipak, postupni odmak od pronalasci kao što su prozori, izbornici i ikone zatrpan trebali bi stvari manje zastrašujuće za nove korisnike.

Ipad korisnika. Možemo samo čudo što ima nasljednik Snow Leopard mogao nosio je Apple nije pokrenut ipad. Najistaknutiji dizajn temu u Lion je donosi elemente korisnički doživljaj Apple tablet na Mac. To je naglasio najbolje je Launchpad, ipad kao zbirka klizna zaslon, i full-screen aplikacije, ali također uključuje podršku za full-screen aplikacije i povezivanje u trgovini Mac aplikacija se upoznali s Snow Leopard.

Nastaviti čitanje uključen: troglav Lion

Uključen: troglav Lion prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 24. srpanj 2011 18:02:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar