četvrtak, 21. srpnja 2011.

Motorola Droid 3 pregleda

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/07/21/motorola-droid-3-review/:
Treći obrok od trilogije je obično najviše zadovoljavajući. Empire Falls, Frodo uništava prsten, Pepeljuga ide natrag u vremenu. (Dobro, to je rastezanje.) Naša protagonista u ovoj priči je Droid 3, koja nosi jezovit podsjeća na svoje tata i deda - ali Verizon je dodao nekoliko novih komponenti i napravio neke manje dizajn tweaks u pokušaju poboljšati cjelokupno iskustvo .

Jesu li ove prilagodbe dovoljno za spremanje serije? Izvorni Droid pokrenuta s mnogo fanfare, uređaj koji je upravljao Motorola natrag na stazu uspjeha iz post-RAZR Hada. To je osvježavajuće zlata natovaren dizajna koji oozed elegancijom, top-of-the-line naočale za svoje vrijeme, i bio je pionir koji je pomogao uvesti Google mobilni OS u novu eru. Svaka nova iteracija je dobila manje pažnje od onog prije, međutim, i Droid 3 doživjeli kao tihi početak da trepne i gotovo propustili to. Bez obzira, iako - kao čeznuti kao telefon može govoriti za sebe, to ne treba konfeti ga prate. No, je treći put drugi šarm za Droid? Ili će to biti pokopan od strane drugih teškaša kao Droid Bionic ili Samsung Galaxy S II funkcija ? Pridružite nam se nakon pauze kako biste saznali.

Nastaviti čitanje Motorola Droid 3 pregleda

Motorola Droid tri pregled prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 21. srpanj 2011 00:00:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | |

Nema komentara:

Objavi komentar