četvrtak, 21. srpnja 2011.

Rogers sluša, bumps podataka kape, omogućuje streaming nekoliko dodatnih Netflix filmova mjesec dana

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/07/21/rogers-listens-bumps-data-caps-lets-you-stream-a-few-extra-net/:
Rogers podataka kape
Rogers nije točno napravio puno obožavatelja s prilično drakonski kape na uslugu kabelskog modema. No, tvrtka želi da vi znate, da je čuo vaše pritužbe i ne želi da vam odstrani od svog dragog, bandwith-intenzivne Netflix potoci. To je razlog zašto je podizanje granice na tri top tier planira kasnije ovog mjeseca. Ekstremni pretplatnici dobivaju čekić od 80GB do 100GB, Extreme Plus korisnici iz 125GB do 150GB, i Ultimate kupci iz 175GB do 250GB. Tvrtka je čak povećanje brzine, znate, da će vam pomoći da učinkovitije korištenje tog novo podigli podataka strop - od 15Mbps do 24Mbps za ekstremne i 25Mbps za 32Mbps za Extreme Plus. To je uvijek lijepo vidjeti tvrtku slušati svoje kupce, i hajde, podaci kape nisu sve što je loše.

Nastaviti čitanje Rogers sluša, bumps podataka kape, omogućuje streaming nekoliko dodatnih Netflix filmova mjesec dana

Rogers sluša, bumps podataka kape, omogućuje streaming nekoliko dodatnih Netflix filmova mjesec prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 21. srpanj 2011 05:04:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Electronista | izvor Rogers | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar