četvrtak, 21. srpnja 2011.

Vostu ide na ofenzivu protiv Zynga. To će se ružniji.

Zanimljivi vijesti na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/Frwg6RZxC5w/:

Zynga pogodak Brazilac Vostu igre Stavljanje u pogon s masivnim tužbu prošlog mjeseca, tvrdeći da je tvrtka kopiranje Zynga igre tako usko da čak i nehotice uključeni bugova. Danas, Vostu odgovorili 368 stavka dokument vlastitu (ugrađen u nastavku). To je više verzija Vostu u priopćenju neposredno nakon tužba je podnesena, koja se svodi na "Znam da su, ali što sam ja"

Vostu obrana također uključuje brojne ilustracije o tome kako Zynga je kopirati igre više puta tijekom godina. Jedan primjer - Zynga pokazao koliko je usko Vostu kopirati Cityville (vidi vrh slika ovdje ). Vostu uključuje slike u svoj odgovor pokazuje kako sličan Cityville izgleda prethodna tri igre ne objavljuje Zynga:

Vostu također sugerira pravi razlog Zynga tužio je uspio partnerstvo pregovora i Zynga konkurentne napore u Brazilu:

Zynga je pritajeni optužbe na njihov temelj začarani napor kako bi malignih Vostu za natjecanje s Zynga. Zynga je gledao Vostu usko kao potencijalni konkurent godina, i to čak i razgovarali strateški odnos s Vostu početkom u kolovozu 2010. Aktivira za Zynga tužba u ovom trenutku protiv Vostu su trostruka: (1) Zynga ulazak u Brazilu, gdje se namjerava micati Vostu kao vodeća igre tvrtke na društvenim mrežama, (2) Vostu dolaska na Facebook, koji Zynga tvrdi kao isključivog ledina, i (3) Zynga je inicijalne javne ponude dionica, pri čemu Zynga mora suočiti sondiranjem i legitimne pitanja o preprekama za ulazak u Zynga tržištu demonstrirajući svoju namjeru da sruši sve potencijalne natjecatelj može suočiti.

Zynga, koja je u sredini svojih javnih dioničkih ponude, neće biti u mogućnosti odgovoriti puno ili uopće Vostu. To je zato što je u ono što se naziva tiha razdoblja, i bilo koje PR missteps može dovesti do odgode IPO-a. Rekao bih da je ovo pravi trenutak za Vostu, ali Zynga izabrao vrijeme tužbe, a ne Vostu.

Puni su dokumenti u nastavku.

Također i bilješku - ko-savjet Vostu je Andrew Mostovi na Winstona i Strawn, koji predstavlja TechCrunch na niz pravnih pitanja. On je vrlo dobro, a to je veliki znak za Vostu. Mislim da je na krivoj strani ove borbe, ipak. Zynga je učinio mnogo stvari upitne u prošlosti s obzirom na poštivanje intelektualnog vlasništva natjecatelja, ali u ovom slučaju, Vostu otišao put preko linije po mom mišljenju.



Nema komentara:

Objavi komentar