četvrtak, 21. srpnja 2011.

GE novi holografski pohranu opeklina 500GB diskove pri brzini od Blu-ray

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/07/20/ge-holographic-storage-burns-500gb-discs-at-the-speed-of-a-blu-r/:
Holografski disk za pohranu ne može imati razrađen tako dobro za InPhase , ali ljudi u General Electric i dalje pokušavaju napraviti HVD rad. Njihov najnoviji proboj, prikazan off danas u IEEE simpoziju na Havajima, je novi mikro-holografska materijal koji je 100x više osjetljiviji od svog prethodnika i UPS brzina snimanja na taj Blu-ray diskova. U dvije godine od kada smo vidjeli da je zadnji neki od hiperbola očito nije izgubio - bez tvrdnje o "dvije do četiri godina lijevo za Blu-ray" ovaj put okolo - ali menadžer Peter Lorraine još uvijek misli na DVD-veličine diskovi imaju budućnost u arhivima i potrošačke sustave. To je uzimajući tougher zamisliti u svijetu s FiOS i Netflix streaming, ali ako dođe do drugog disk format svibanj biti u potrazi na to upravo sada.

Nastaviti čitanje GE novi holografski pohranu opeklina 500GB diskove pri brzini od Blu-ray

GE novi holografski pohranu opeklina 500GB diskove pri brzini od Blu-ray prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, 20 srpanj 2011 22:38:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor GE Global Research | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar