četvrtak, 21. srpnja 2011.

MIT Backtalk projekta / umjetnost izložba prati nevidljivi život odbačene naprava

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/07/20/mits-backtalk-project-art-exhibit-traces-the-unseen-life-of-d/:
Prije ili kasnije, uređaj koji čitate ovo ili će biti prodana, darovana, reciklirati ili na drugi način zbrinuti , a ako ste posebno nostalgični o starim gadgetima poput nas, vjerojatno neće uvijek dati puno više misli. No, bez obzira koliko ste dobili osloboditi od njega, da se uređaj ne samo nestati s lica Zemlje. To je taj dodatni život koji je dobio od ljudi MIT SENSEable Grad Lab razmišljanja i Backtalk projekt je ono što sam došao gore sa. Dio istraživački projekt i dio umjetničke izložbe (sada izložen u Muzeju moderne umjetnosti u New Yorku), trud koji su uključeni pomoću GPS uređaja u trag gdje se stvari poput mobitela, baterija i pisač patrone završiti nakon što je odbačena - a, u Kod 40 netbook računala, neki softver za praćenje i izgrađen-in web kamere, koja je zabilježila podaci i slike koje su poslane natrag na MIT-u redovitim razmacima (s novim vlasnicima 'pristanak, naravno). Neki od rezultata se može vidjeti u video nakon pauze i stranice povezane u nastavku, ali ćete morati provjeriti izložbe iz prve ruke vidjeti puni opseg njihova otkrića.

Nastaviti čitanje MIT Backtalk projekta / umjetnost izložba prati nevidljivi život odbačene naprava

MIT Backtalk projekta / umjetnost izložba prati nevidljivi život odbačenih naprava prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, 20 srpanj 2011 20:29:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Backtalk: SENSEable Grad Lab | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar