četvrtak, 21. srpnja 2011.

Nokia Q2 2011: 'očito razočaravajući rezultata kao izazova dokazati' više nego što se očekivalo "

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/07/21/nokia-q2-2011-operating-profit-down-44-percent-since-q1-challe/:
Nokia Q2 2011: dobit iz poslovanja 44 posto od dolje Q1, izazova dokazati 'više nego što se očekivalo "
Nokia i dalje još u potpunosti za ronjenje na Windows Phone kupanje rupa, morali ste znati da je bio idući u biti još jedan ružan kvartalu vrijedi rezultata. I to je. Tvrtka je upravo objavio svoje Q2 2011 brojeva i tu je definitivno trend. Operativni profit pao 44 posto od Q1 , 391 milijuna eura u odnosu na 704, a neto prodaja mobilnih uređaja su dolje 23 posto u odnosu na isto razdoblje - 20 posto u odnosu na Q2 prošle godine. Predsjednik Uprave Stjepan Elop sasvim prirodno pokušao zavrtjeti ovu stvar u pravom smjeru:

Izazovi s kojima se suočavamo tijekom naše strateške transformacije očituje u većem nego što se očekivalo način u Q2 2011. Međutim, čak i unutar tromjesečju, vjerujem da naše akcije za ublažavanje utjecaja tih izazova su počeli imati pozitivan utjecaj na temeljne zdravlje našeg poslovanja. Ono što je najvažnije, mi smo izradu bolje nego što se očekivalo napredak prema našim strateškim ciljevima.

No, on ne može poricati očito, pozivajući rezultate "očito razočaravajući." Gledajući naprijed, Elop očekuje "konkurentske pritiske i dalje", ali ukazuje tvrtka ima "jasnu strategiju" za poboljšanje stvari. On kaže da oni koji su vidjeli tvrtke početkom Windows Phone uređaja (zapravo, tko nije ) su "vrlo optimističan" o svoj ​​potencijal i da će pokrenuti ove godine "niz koncentrirana lansiranja proizvoda. Vrlo skupo pokreće , čujemo .

Nokia Q2 2011: 'očito razočaravajući rezultata kao izazova dokazati' više nego što se očekivalo " prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 21. srpanj 2011 06:52:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Nokia , (PDF) | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar