četvrtak, 21. srpnja 2011.

Verizon je Xperia Igraj sada na prodaju za $ 100, Crash Bandicoot vrti u slavlju

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/07/20/verizons-xperia-play-now-on-sale-for-100-crash-bandicoot-spin/:
Kako PlayStation-ovjerena igre popraviti na pravedan je dobio 50 posto jeftinije. Verizon je smanjiti cijenu Sony Ericsson Xperia igrati na pola na svojim internetskim stranicama, prodaje za 100 $ sa ugovorom samo četiri mjeseca nakon što je pozdravio s otvorenim rukama. Rezanje cijena je rezultat Big Red je "Povratak u školu" promocija, iako je teško vjerovati da će i ovo izaći na drugi kraj prodaje bilo skuplji od ovoga. Je li to naglo smanjenje je potaknuti cijenu rata sa AT & T je sada da je uveo model svoje crta? Ili, je li to posljednjem pokušaju kako bi se poduprle mutan prodaje prije Igra je ukinut? Teško je reći - s obzirom na slab izbor PlayStation Suite naslova, ne možemo zamisliti da je proizvod je leteći s polica. Ipak, pet Jacksons je puno više razuman za svakoga tko je upravo da Sims 3 na putu, zar ne?

Verizon je Xperia Igraj sada na prodaju za $ 100, Crash Bandicoot vrti u slavlju prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, 20 srpanj 2011 23:33:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink MobileTechReview | izvor Verizon Wireless | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar