četvrtak, 21. srpnja 2011.

T-Mobile novih podataka planovima: ograničena 3G/4G, neograničeno 2G

Zanimljivi vijesti na URL:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/0rCWi0y7gcg/t-mobiles-new-data-plans-limited-3g4g-unlimited-2g.ars:

T-Mobile će početi nudi neograničen podaci planira početkom 24. srpnja, tvrtka je objavila danas. Novih planova podaci mogu biti podebljano pokušaj razlučiti T-Mobile od AT & T i Verizon, možda čak i potkopava jedan od razloga AT & T naveo za koji žele kupiti do manjih prijevoznika: da T-Mobile nije bio težak dovoljno teško da se natječu. Međutim, T-Mobile tvrdi da je "high-speed" (čitaj: 3G i HPSA +) podaci bit će ograničene na 2GB, 5GB, 10GB ili mjesečno, ovisno o planu, tako da samo podatke kao sporo kao i 2G će teći slobodno.

AT & T nije daleko sa svojim neograničenim podacima planova prošle godine, i Verizon najavio svoju namjeru da ubije svoju neograničen planira od ovog mjeseca. U AT & T-a izvješće o svojoj želji da steknu T-Mobile, tvrtka T-Mobile navodi nedostajalo "diferenciran mreža položaj", s malo toga za ponuditi u 3G ili 4G spektrima drugih tvrtki nisu imali.

Pročitajte ostatak ovog članka ...

Pročitajte komentare na ovaj post


Nema komentara:

Objavi komentar