četvrtak, 21. srpnja 2011.

SAD savezne vlade da zatvori 800 podatkovnih centara, hoda u oblaku

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/07/20/us-federal-government-to-close-800-data-centers-walk-into-the-c/:
Naravno, to je bio samo nekoliko mjeseci od Agencije za nacionalnu sigurnost zatražio 900 milijuna dolara super kompleks - znate, kako bi se sa svim što internet prisluškivanja . No, briga o deficita potrošnje značit će oplate 800 drugih saveznih podatkovnih centara u SAD-u, ili 40 posto ukupnih državnih kapaciteta. Zatvaranja su dio većeg gurati prema većoj učinkovitosti i konsolidacije, a procjenjuje uštedu od 3 milijarde dolara godišnje, kreće usluge oblak će značiti više uštede u licenciranju naknade i infrastrukture. Jednoznamenkaste štednje može zvučati kao balvan promijeniti kad shvatite savezne informacijske tehnologije proračun iznosi oko 80 milijarde dolara godišnje, ali hej, to je početak, zar ne?

SAD savezne vlade da zatvori 800 podatkovnih centara, šetnja u oblak prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, 20 srpanj 2011 21:40:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar