utorak, 3. svibnja 2011.

Adobe Photoshop ažurirati uvodi u novu eru ipad kompatibilnost

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/05/03/adobe-photoshop-update-ushers-in-new-era-of-ipad-compatibility/:
Mi smo bili prilično zaljubljen s Adobe's demo ipad / Photoshop interaktivnosti za neko vrijeme, a sada to izgleda kao da smo konačno ćete biti u mogućnosti da se cijela stvar za spin. Kao što je obećao, tvrtka danas objavio Creative Suite 5.5, koji nudi, između ostalog, sposobnost da koriste tablete i smartphone za interakciju s tvrtka je admiralski brod softver za uređivanje slika. Iako postoji još uvijek nije riječ o aplikacije za druge platforme, Adobe je dao Appleov "magično" uređaj poseban namecheck, i one prethodno najavio Eazel, Boja Lava, i Nav aplikacije vjerojatno će biti udaranje App Store svaki čas sada. Vlasnici sada stari Photoshop CS5 će također biti u mogućnosti koristiti nove značajke kroz nedavno izdao 12.0.4 ažurirati. Priopćenja za tisak nakon pauze.

Nastaviti čitanje Adobe Photoshop ažurirati uvodi u novu eru ipad kompatibilnost

Adobe Photoshop ažurirati uvodi u novu eru ipad kompatibilnost prvobitno pojavio na Engadget dana uto, 3. svibanj 2011 14:27:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Mac glasine | izvor Nepečena opeka | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar