utorak, 3. svibnja 2011.

Sony napao opet, 12.700 izvan SAD-a CC brojeva bojao krađe

Zanimljive vijesti na URL:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/cQ5HVqKFPDg/sony-attacked-again-12700-non-us-cc-numbers-feared-stolen.ars:

Samo hitovi držati na dolazak kada je u pitanju Sony-online usluge. Mi smo bili obećali da PlayStation Network će se vratiti vrlo brzo on-line , ali sada Sony Online Entertainment je zauzeo svoje usluge offline . To je tvrtka koja je dovela nas DC Universe Online,-plaćanje superheroja za MMO.

Evo što Sony je najavio do sada:

Naša istrazi ilegalne upada u Sony Online Entertainmenta sustava je otkrio da hakeri mogu dobiti osobne podatke kupca iz DP sustava. Mi smo danas vam savjetuje da osobne podatke koje ste nam pružili u vezi s DP račun možda su ukradeni u cyber-napada. Ukradeni informacija uključuje, u mjeri u kojoj vam je pod uvjetom da nam sljedeće: naziv, adresa (grad, država, poštanski broj, država), e-mail adresu, spol, datum rođenja, telefonski broj, korisničko ime i lozinku raspršene.

U twist, tvrtka također je najavila broj starijih brojeva kreditnih kartica i datume isteka od starijih, 2007 baza podataka može biti ugrožena. "... 12.700 izvan SAD-a korisnik kreditne ili debitne kartice broj i datum isteka (ali ne i kreditnu karticu sigurnosne kodove) i oko 10.700 debitne zapise popis bankovni račun brojevi pojedinih kupaca u Njemačkoj, Austriji, Nizozemskoj i Španjolskoj možda su i Dobiveni-mi ćemo biti obavijestila svaki od tih klijenata odmah ", objasnio je Sony.

Usluge su uzeti izvan mreže, sigurnost se pojačava, i izvan, "prepoznat" zaštitarske tvrtke bio pozvan rezervirati

To bi mogao biti puno veći problem nego PSN hack, sa za-platiti igre koje se poduzimaju Pogledaj, i stariji podatke kreditne kartice potencijalno krađe. Mi ćemo se nakon ove priče jer se ona razvija.

Pročitajte komentare na ovaj post


Nema komentara:

Objavi komentar