utorak, 3. svibnja 2011.

Microsoft dom budućnosti zatišja mlade spavati s Tweets (video)

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/05/03/microsofts-home-of-the-future-lulls-teens-to-sleep-with-tweets/:
Microsoft Home
Microsoft Home je neka vrsta "svijet sutra" za računalo nerd skup gdje površina zauzima mjesto video telefona i večera pilule. Jedina razlika je u tome što, za razliku od onih Svjetskom sajmu u Staples, Redmond vizija ne-tako-dalekoj budućnosti nije otvoren za javnost. Ovo je privatna testiranja tla, gdje istraživači mogu isprobati koncepte, kao što su sat koji snima zdravstvenih podataka i sinkronizira s kućnom mrežom ili Media Center koji može analizirati video i identificirati proizvode i lokacija sadržanu na ekranu. Možda nećete biti u mogućnosti da se ljuljačka od kampusa i posjeta, ali možete spaziti u prolazu prigradskog života u 2025 - naseljeno touchscreen bežičnog punjenja kade i interaktivne zidove - u video nakon pauze. Mi ćemo uzeti sve, osim pozadine - ne moramo # pobjede Tweets plutajući iznad glave, dok ćemo pokušati dobiti neki zatvori oči.

[Hvala, Vygantas ]

Nastaviti čitanje Microsoft dom budućnosti zatišja mlade spavati s Tweets (video)

Microsoft dom budućnosti zatišja mlade spavati s Tweets (video) prvobitno pojavio na Engadget dana uto, 3. svibanj 2011 11:22:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink WinBeta | izvor Channel 9 | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar