utorak, 3. svibnja 2011.

E Ink crtice nadi da će sljedeći-gen zaslon u 2011, ali olovke u full-motion video za 2012

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/05/03/e-ink-dashes-hopes-of-a-next-gen-display-in-2011-but-pencils-in/:
E Ink Holdings drsko je što nas čekati do 2012 prije proizvodnju nasljednika svog popularnog Biser elektronski papir zaslon. Jedna od tvrtke VPS pao u CNET uredi prolijete loše vijesti: razvoj i testiranje nove generacije zaslona ", traje neko vrijeme", očito, a to je držati na dvije godine ciklus proizvoda. Možda E Ink je pomaknuo svoj ​​fokus na LCD zaslonu u Amazon's rumored tableta . Ili možda još uvijek radi na Triton boju e-tinta zaslonu koji nam je ostavio tako neimpresioniran na CES. Bilo kako bilo, crno-bijeli biser je bio kucaju okolo u zapaliti i drugi e-čitača, a za sada i iako je bolji kontrast od ranije iteracija, to je još uvijek zrelo za preraditi - pogotovo brže brzina osvježavanja. No, E Ink VP je aludirati na neke svjetlije vijesti: sljedeći-gen zaslon, kad se konačno ne stigne, mogao sport full-motion video. Do sada je e-tinta video nije uspio otići dalje malo nervozan 10-15fps , pa full-motion 24fps ili 30fps bi definitivno se isplati čekati.

E Ink crtice nadi da će sljedeći-gen zaslon u 2011, ali olovke u full-motion video za 2012 prvobitno pojavio na Engadget dana uto, 3. svibanj 2011 09:03:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor CNET | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar