utorak, 3. svibnja 2011.

Kina se pridružuje Better Place na baterije zamjene bandwagon

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/05/02/china-joins-better-place-on-the-battery-swapping-bandwagon/:
EV-a su veliki za uzimajući okolo u zeleno-svjestan način, ali je plug-in ljudi moraju vježbati strpljenje dok čekaju satima da sok svoje vožnje. Better Place je baterija zamjena postaje nude mnogo brže EV nadolijevanja goriva, što je razlog zašto China Southern Power Grid Co (CSG) je klađenje na velike tehnologije. Kineski komunalnih gigant ima teamed up s Guangzhou's općinske vlasti i bolje mjesto za izgradnju skladišta razmjene Power Pack i centar EV obrazovanje. Uz izložbe, sobe za sastanke, i EVS na test drive, edukacijski centar ima za cilj pomoći uvjeriti administrativni dužnosnici, kapetani industrije i opće stanovništva skočiti na bandwagon električni automobil. Osim toga, Ghuangzhou vlada će "ohrabriti lokalni proizvođači automobila" za stvaranje automobili s promjenjivim baterije i "promicanje" EV usvajanje u taksi i stanju vozila - sve što se čini vjerojatno da će se dogoditi post-žurbi, jer ono što je kineska vlada želi, kineske vlade dobiva .

Nastaviti čitanje Kina pridružuje Better Place na baterije zamjene bandwagon

Kina se pridružuje Better Place na baterije zamjene bandwagon prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, 2. svibanj 2011 21:28:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Autoblog Green | izvor Better Place | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar