utorak, 3. svibnja 2011.

Screen dočepa: Atrix 4G cameo ulogama u Vampire Diaries, Klaus koristi webtop za zla djela

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/05/02/screen-grabs-atrix-4g-cameos-in-vampire-diaries-klaus-utilizes/:
Screen dočepa Ljetopisa koristi (i zloupotreba) u stvarnom svijetu gadgeta u današnjem filmove i TV. Pošaljite na svoje viđenja (s ekrana zgrabite!) Na screengrabs na Engadget dot com.

Ako Vampire Diaries posjeduje bilo koji zamah, fantasy-drama sa sjedištem u "Mystic Falls, Virginia" sugerira da je vampir / vukodlak hibrida jasno preferiraju Android superphones. U ovom zaslonu zgrabiti, naći ćete antagonist Klaus čuvanje kartice na njegov oblik, prebacuje u zatočeništvu iz udobnosti Atrix 4G 's 11,5-inčni webtop. Obožavatelji serije eteričnih će na umu da prethodno smo uhvatili uznemiri karaktera, Jeremy, prijavite neko vrijeme s LG- Quantum , ali ovo je prvi pokušaj da smo vidjeli na Sony Ericsson slušalica igra sporednu ulogu u razbijanje vještica je prokletstvo.

[Hvala, Andrija]

Screen dočepa: Atrix 4G cameo ulogama u Vampire Diaries, Klaus koristi webtop za zla djela prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, 2. svibanj 2011 19:54:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar