utorak, 3. svibnja 2011.

Radno Samsung Galaxy Tab 8,9 pjegavi, obrađene u Njemačkoj (video)

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/05/02/working-samsung-galaxy-tab-8-9-spotted-handled-in-germany-vide/:

Imali smo priliku zaviriti u čašu zaštićen lutke verzija Samsung's Galaxy Tab 8,9 na CTIA, ali prava stvar popped up na događaj u Njemačkoj tijekom vikenda, u svim svojim graciozan gadget slavu. Naš prijatelj Johannes otišao hands-on s tabletama u Frankfurtu, i volio ono što je vidio. Verzija je vidio bio je osjetno tanji nego prototip 8,9-incher da moramo mazati do ožujka (to je čak i vitkiji od ipad 2 ), i ako ta Europa pojavljivanje je bilo koji pokazatelj, Sammy svibanj biti na putu za pokretanje ove negdje ovaj ljeto, kao što je obećao. Lansirati datum je još biti najavljen, pa ako ne možete čekati da biste dobili vaše ruke na Saće uređaj Android, možete pokušati 10,1-inčni verzija za veličinu na početku ovog mjeseca .

Nastaviti čitanje Radno Samsung Galaxy Tab 8,9 pjegavi, obrađene u Njemačkoj (video)

Radno Samsung Galaxy Tab 8,9 pjegavi, obrađene u Njemačkoj (video) prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, 2. svibanj 2011 22:56:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor NewGadgets.de | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar